Alle priser er oppgitt i norske kroner og er eks. fraktomkostninger. Du må være 18 år eller ha tillatelse av foresatt/verge for å bestille varer hos oss.

Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert hos oss. Du kan likevel benytte deg av angrefristen dersom du ikke ønsker å beholde varen. Se eget avsnittet om angrefrist.

Vår vareutvalg varierer hele tiden og vi tar forbehold om utsolgte varer, skrivefeil eller tekniske feil i produkt-, pris- og bildeinformasjon.

FRAKT

Vi sender våre pakker med Posten. Kakebua har fast frakt på kr. 70,- for ordre opp til 1.000,-. Ordre over 1.000,- sendes fraktfritt. Vilkår gjelder for forsendelser i Norge. Vi sender pakken på rimeligste måte, primært som A-post, Brev så lenge Posten's vilkår er oppfylt. Når bestilling er registrert vil du motta en bekreftelsesmail.

Ønskes pakken sendt utenlands, ta kontakt på post@kakebua.no for betalingsinformasjon og fraktberegning.

BETALINGSBETINGELSER

Betaling kan skje på følgende måte:

  1. Betaling via Nets, en sikker kortløsning
  2. Paypal (merk at det her påløper et behandlingsgebyr på kr. 25,-)

Faktura sendes på epost så snart vi har fått pakket og sendt deg varene.

ANGREFRIST

Iht angrerettloven kan du angre på ditt kjøp innen 14 dager. Produktene skal da returneres samlet i samme stand som du mottok det, ubrukt. Ved delvis retur av ordre refunderer vi vareverdi på disse varene. Eventuelle returkostnader dekkes av kunden. Spiselige varer kan ikke returneres med mindre det er skader på produktene. Reklamasjoner meldes straks varen er mottatt.

Vi har dessverre ikke mulighet til å behandle restordrer. Såfremt deler av en ordre ikke kan leveres kontaktes kunden før utsendelse.

Send oss gjerne en mail på post@kakebua.no eller ta kontakt på tlf. 46859830 (hverdager etter 16:00)

Bildene i nettbutikken har vi enten tatt selv eller har innhentet lov fra produsenter for å vise deres varere. Det er ikke lov å kopiere bilder uten tillatelse.

FAKTURA/ANGRERETTSKEMA

Alle dokumenter sendes nå elektronisk fra Kakebua AS. Faktura og angrerettsskjema vil du få på epost så snart bestillingen er pakket og sendt.